Samen de uitdaging aan

Het Oogfonds en inhoudelijk partner Koningklijke Visio roepen iedereen op om op vrijdag 21 juni, de langste dag van het jaar, Blind voor 1 dag te gaan. Ervaar met een simulatiebril op hoe het is om slechtziend of blind te zijn. Samen creëren we begrip voor mensen met een visuele beperking en halen we geld op voor onmisbaar oogonderzoek!

 

Lees meer Lees minder

21 juni 2019

Bekijk alle

Loop mee met de Blind Walk!

11-03-2019 | 11:00 Op vrijdag 21 juni vindt de allereerste Blind Walk in Utrecht plaats. Honderden duo’s wandelen met oogmaskers op de zonsondergang tegemoet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor oogonderzoek. Volg het vijf kilometer lange braillepad en wandel onder de Domtoren door, voorbij de Utrechtse werfkelders en langs de grachten. De geblinddoekte wandeling is onderdeel van het jaarlijkse event Blind voor 1 Dag. Klik hier voor meer informatie en inschrijving.
Lees meer
Bekijk alle donateurs

Francisca

24-05-2019 | 22:31 Aan: Het leven gaan 'bekijken' vanuit een totaal ander perspectief Lieve Ash!! Wat goed dat je dit doet!! Ik weet het nog als de dag van gister toen dat alles gebeurde wat je in je verhaaltje schrijft... het was spannend!! Zo liep jouw mamma nog in de Albert Heyn en zo zwaaiende ik haar uit toen ze met de ambulance naar Antwerpen vertrok! Toen je 2 dagen oud was zag ik je voor t eerst... zoooo teer en klein... en nu zo’n prachtige meid!! Succes met deze actie!! Dikke knuffel