Doneer en maak kans op mijn kunstwerk

Dit is de actie van Andrea Bardoul

( Ik schrijf mezelf in en ontvang een Blind voor 1 dag-pakket met één simulatiebril naar keuze )

van totaal € 1.000 (157%)

Ik heb zelf een progressieve oogziekte en weet hoe belangrijk oogonderzoeken zijn. Daarom zet ik mij in voor het Oogfonds.

Doneer voor onmisbaar onderzoek en maak kans op het kunstwerk op de foto's. Ik werk veel met verdikkingen, dit betekent dat je kunt voelen wat ik maak. Mijn kunst is niet alleen voor mensen die kunnen zien, maar ook voor mensen die blind of slechtziend zijn. Iedereen moet kunnen genieten van kunst.

Voor iedere 10 euro die je doneert, stop ik één lootje met jouw naam in een pot. Op 21 juni doe ik een blinde trekking en maak ik de winnaar bekend.

Vast bedankt!!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
23-06-2018 | 13:32
20-06-2018 | 21:56
20-06-2018 | 20:56 Kunnen zien is een belangrijk iets!
20-06-2018 | 20:51 omdat ikzelf macula heb de droge vorm wat me in de toekomst nog te wachten staat
20-06-2018 | 20:15 Ik heb gedoneerd...omdat ik mij zelf hoor klagen..als ik mijn leesbril niet bij mij heb...en een menukaart niet kan lezen...of whats-appen enz...maar ik heb een leesbril...en ik ben super blij dat ik die heb...Bij Andrea helpen die hulpmiddelen niet meer...en daarom sta ik er voor 100% achter... om te doneren....en te steunen....groetjes en een dikke knuf van Claudje xxxx