Toegankelijkheid is voor iedereen

Dit is de actie van Anke Vroegindeweij

( Ik schrijf mezelf in en ontvang een Blind voor 1 dag-pakket met één simulatiebril naar keuze | Lid van team: Team EyeOpener )

van totaal € 300 (145%)

Sinds mijn eerste bijdrage aan Blind voor 1 Dag ben ik mij constant bewust van de toegankelijkheid om mj heen. 

Door de oogproblemen bij Ditmar houden we hier rekening mee in huis. Bijvoorbeel niets op de trap laten liggen. door mijn tijdelijke beperking aan mijn hand, blijkt het begrip nog meer inhoud te krijgen..

In mijn gesprekken met mensen met een visus beperking is mij meerdere malen gevraagd of er nu niet iets kan worden gedaan aan audiodescriptie. In de digitale wereld kan veel, maar dat kost ook weer een boel.

Hoe gaaf zou het zijn als we deze blind voor een dag geld bij elkaar krijgen voor verder onderzoek naar oogproblemen en daarnaast aandacht vragen voor audiodescriptie tijdens theatervoorstellingen en dan ook nog in de Europese Culturele Hoofdstad 2018 in Leeuwarden, waar ik toevallig ook nog werk als manager bij revalidatie en advies van Visio.

Draag jij ook je steentje bij? Dank je wel.

Ons programma zal ook te zien zijn op facebook Teameyeopener

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
29-07-2018 | 17:09
29-06-2018 | 00:00
21-06-2018 | 22:28
21-06-2018 | 08:05
21-06-2018 | 05:56