Ik ga 4 uur blind voor het Oogfonds!

Dit is de actie van Bea Verhage

( Ik schrijf mezelf in en ontvang een Blind voor 1 dag-pakket met één simulatiebril naar keuze )

Nog te gaan

van totaal € 150 (66%)

Mijn moeder heeft glaucoom, gelukkig op tijd ontdekt. Ik heb daar dus wel meer kans op/ ben erfelijk belast. Gelukkig is mijn oogdruk goed. Ik laat dat elk jaar controleren. Het lijkt me erg lastig om blind of bijna blind te zijn... Stel jezelf eens voor, wat je dan allemaal niet meer kan zien. Ik heb zelf twee kleinkinderen, 1 1/2 jaar oud en 1 maand oud, (wiens handje hierboven is te zien..) ik moet er niet aan denken hen niet te zien opgroeien... En altijd moet je begeleiding hebben als je weg gaat. Fietsen kan niet meer... Enz. 😢😢 Sponsor mij dus! Dat mag ook voor een klein bedrag. Ik heb ervoor gekozen om helemaal blind te gaan voor 4 uren. Van 14 tot 18 uur en ik ga in die tijd ook boodschappen doen (onder begeleiding VRIJWILLIGERS GEVRAAGD!!) en koken. Ik zal hier filmpjes van laten maken. Leuk: verzin zelf iets wat ik moet doen in die 4 uur. Als ik het besluit te doen (ik ga niet tot het uiterste) dan kost dat je natuurlijk wel wat he.. 😏😏 Dit alles voor het Oogfonds, zodat er meer onderzoek gedaan kan worden naar oogziektes. DOE OOK MEE! 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
11-04-2018 | 15:45 Goede ogen zijn belangrijk, succes met je actie!
25-03-2018 | 22:39
24-03-2018 | 12:22 Hallo Bea, helaas kan ik niet helpen of meedoen op die dag. Ga proberen of ik een andere dag een actie kan doen of organiseren( hulp is altijd welkom). Met deze donatie wil ik je in ieder geval helpen en succes wensen.
23-03-2018 | 17:18 Heel moedig van jou dat je blind gaat. Heel veel succes met deze actie, om het tegengaan van blindheid te steunen door tijdelijk inleveren van gezichtsvermogen.
23-03-2018 | 16:08
Bekijk alle

Als ik niet meer kon zien....

24-03-2018 | 17:16   “Kijk, oma, een bloemetje”.. Hij kan het nog niet zeggen, m’n kleinzoon van 1,5 jaar, maar wél aanwijzen! Heel voorzichtig, om het tere bloemetje niet kapot te maken. Stel je voor, dat ik dan niet zou zien wát hij aanwees... 😢 Ben er nu extra mee bezig, merk ik. Als ik blind zou zijn, kon ik überhaupt niet meer oppassen, je ziet dan immers naderende gevaren ook niet. (Al mis ik die nu helaas ook weleens.. 😳😳)
Lees meer