blind muciceren en leven

Dit is de actie van Dirk Jan Klein Bramel

( Ik schrijf mezelf in en ontvang een Blind voor 1 dag-pakket met één simulatiebril naar keuze )

van totaal € 150 (76%)

Vorig jaar speelde ik samen in een musical met een blinde mevrouw. Betty is getalenteerd met een hele mooie voorleesstem, ik ben getalenteerd met heel veel liedjes in mijn geheugen, die ik bijna blindelings kan spelen. We hebben wat beperkingen, Betty veel meer dan ik. Middels mijn actie wil ik een dag volledig blind doorbrengen, muziek maken, en daarnaast de gewone dingen blind meemaken, me laten sponsoren, en de opbrengst komt ten goede aan het oogfonds. Ik wordt dus geblinddoekt

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
18-03-2018 | 14:51 Dirk Jan Klein Bramel heeft op overtuigende wijze mij het nut van deze actie laten Inzien. Geweldig dat hij hier zich zo voor wil inzetten.
14-03-2018 | 18:55 Omdat ik je graag wil steunen in je dappere en mooie actie!
13-03-2018 | 20:33 Ik ZIE in dat dit nut heeft voor zowel zienden als niet zienden.
27-02-2018 | 18:41
26-02-2018 | 08:22 Ik heb gedoneerd om jou te steunen in je vrijmoedigheid om deze actie te doen. Veel zegen, zodat je een ander tot zegen mag zijn.