Voor onze klanten.

Inge van Vuuren
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
Normal 749b5f6dc6573120267df9658c5d0526a5dcff54
van totaal € 500 (19%)

Specsavers Nijmegen Dukenburg gaat Blind voor 1 dag

 

Nijmegen, 13 juni 2019 – De Specsavers-winkel in winkelcentrum Dukenburg geeft gehoor aan de oproep van het Oogfonds om op 21 juni, de langste dag van het jaar, Blind voor 1 dag te gaan. Op deze manier wil de winkel begrip vragen voor mensen met een visuele beperking en geld ophalen voor onmisbaar oogonderzoek. Niet alleen medewerkers gaan aan de slag, maar ook klanten worden uitgenodigd om een steentje bijdragen.

 

Elke Specsavers-winkel spaart al sinds 2018 elk jaar een mooi geldbedrag bij elkaar voor het Oogfonds. Dit is hard nodig, want het aantal blinde en slechtziende mensen in Nederland stijgt door de vergrijzing en de toename van het aantal mensen met diabetes. Voor veel oogziektes bestaat echter nog geen goede behandeling.

 

Help de winkel mee!

De winkel in Nijmegen Dukenburg wil graag dit jaar iets extra’s doen. Stevin Spaan, optiekdirecteur: “Juist omdat we oogonderzoek zo belangrijk vinden, willen we hier graag op een ludieke manier aandacht voor vragen.  Zo gaat onze collega Inge van Vuuren op 21 juni met een speciale bril, die de oogziekte maculadegeneratie simuleert, ervaren hoe het is om alledaagse dingen uit te voeren. Maculadegeneratie is een ingrijpende oogziekte waarbij het gezichtsveld, met name van het centrale zien, steeds verder achteruitgaat. Mochten klanten in de buurt zijn, dan nodigen we ze uit om langs te komen.”

 

Op 21 juni zijn er diverse acties in de winkel. Zo kunnen klanten een donatie doen en ervaren hoe het is om blind of slechtziend te zijn. Omdat gezonde voeding belangrijk is voor je ogen kunnen klanten ook bij groenteman Goudreinet Dukenburg een stuk fruit ophalen.

Bekijk alle
21-06-2019 | 18:41
21-06-2019 | 17:46
20-06-2019 | 12:34
20-06-2019 | 12:34
16-06-2019 | 20:28
Bekijk alle

Specsavers helpt!

16-06-2019 | 00:00   Specsavers Nijmegen Dukenburg gaat Blind voor 1 dag   Nijmegen, 13 juni 2019 – De Specsavers-winkel in winkelcentrum Dukenburg geeft gehoor aan de oproep van het Oogfonds om op 21 juni, de langste dag van het jaar, Blind voor 1 dag te gaan. Op deze manier wil de winkel begrip vragen voor mensen met een visuele beperking en geld ophalen voor onmisbaar oogonderzoek. Niet alleen medewerkers gaan aan de slag, maar ook klanten worden uitgenodigd om een steentje bijdragen.   Elke Specsavers-winkel spaart al sinds 2018 elk jaar een mooi geldbedrag bij elkaar voor het Oogfonds. Dit is hard nodig, want het aantal blinde en slechtziende mensen in Nederland stijgt door de vergrijzing en de toename van het aantal mensen met diabetes. Voor veel oogziektes bestaat echter nog geen goede behandeling.   Help de winkel mee! De winkel in Nijmegen Dukenburg wil graag dit jaar iets extra’s doen. Stevin Spaan, optiekdirecteur: “Juist omdat we oogonderzoek zo belangrijk vinden, willen we hier graag op een ludieke manier aandacht voor vragen.  Zo gaat onze collega Inge van Vuuren op 21 juni met een speciale bril, die de oogziekte maculadegeneratie simuleert, ervaren hoe het is om alledaagse dingen uit te voeren. Maculadegeneratie is een ingrijpende oogziekte waarbij het gezichtsveld, met name van het centrale zien, steeds verder achteruitgaat. Mochten klanten in de buurt zijn, dan nodigen we ze uit om langs te komen.”   Op 21 juni zijn er diverse acties in de winkel. Zo kunnen klanten een donatie doen en ervaren hoe het is om blind of slechtziend te zijn. Omdat gezonde voeding belangrijk is voor je ogen kunnen klanten ook bij groenteman Goudreinet Dukenburg een stuk fruit ophalen.
Lees meer