Blind voor één dag. Help je mee?

Stephanie Furum

( Lid van team: Microsoft )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 150 (149%)

Al op de lagere school moest ik een bril voor veraf. Ik vond het eerlijk gezegd verschrikkelijk, want toendertijd waren er nog niet echt leuke monturen (zie foto)  Dus zo snel als ik kon en mocht, stapte ik over op lenzen. Op een één of andere manier voelde dat als meer mijzelf.

Na de geboorte van mijn dochter, leken mijn ogen de lenzen niet goed meer te verdragen en stapte ik dus weer over op een bril, totdat ik mijn ogen een paar jaar geleden heb laten laseren. En hoe goed dat de eerste paar jaar werkte, ook nu merk ik dat ik toch weer een bril draag, alleen wel één waarvan ik vind dat die veel beter bij mij past :)

Al met al, heb ik altijd de luxe positie gehad, dat ik ofwel een bril kon dragen,lenzen kon nemen of zelfs mijn ogen kon laten laseren waardoor ik 100% kan zien. Maar er zijn helaas heel veel mensen die dat geluk niet hebben en die zeer slechtziend of zelfs blind zijn.

Door mijn lieve collega Floris Horsman, die ook mijn buddy zal zijn op blind voor één dag, heb ik wel gezien dat slechter ziend of blind zeker geen beperking hoeft te zijn, maar het is wel iets waar rekening gehouden mee kan worden.

Vandaar dat ik graag met deze actie mee doe. Ik zal voor een bepaalde tijd een bril dragen waardoor ik deze keer 100% blind zal zijn. Ik ben erg benieuwd hoe dit zal zijn.

Ik zou het super vinden als je mij zou willen helpen met een donatie of nog beter als je mee wilt doen aan blind voor één dag op ons kantoor. Kom bij ons team!

Dank voor het lezen en hopelijk 'zien' we elkaar snel.

 

met vriendelijke groeten,

Stephanie

 

Bekijk alle
23-06-2019 | 22:22
03-06-2019 | 23:11
03-06-2019 | 11:48 4 jaar geleden begon mijn reis bij Microsoft, Stephanie heeft mij als 'buddy' de weg leren vinden binnen Microsoft. Ook vorig jaar heeft Stephanie mij (dit keer letterlijk) erg goed begeleid tijdens de Blind tour door het Rijksmuseum. Dit jaar is het mijn beurt en mag ik Stephanie begeleiden. Samen maken wij de wereld een beetje toegankelijker!
30-05-2019 | 17:59
30-05-2019 | 15:36 Super goede actie Stephanie. Voor zulke onderzoeken, fondsen wil ik graag doneren. Liefs Fab