Vogelaar gaat blind voor 1 dag

Dit is de actie van Vogelaar BV

( Ik schrijf mezelf in en ontvang een Blind voor 1 dag-pakket met één simulatiebril naar keuze | Lid van team: Vogelaar )

van totaal € 200 (124%)

Vogelaar gaat donderdag 21 juni 2018 blind voor 1 dag tijdens de ‘Vogelaar gaat blind voor 1 dag marathon’. (Kantoor)medewerkers gaan om en om een uur lang blind, waarbij Mark Bonenkamp, directeur van Vogelaar, medewerkers sponsort voor een bedrag van € 200,- euro! Op deze manier willen wij ons steentje bijdragen aan Wetenschappelijk onderzoek naar Oogziektes en steunen we onze trouwe klant het Oogfonds én alle blinden en slechtzienden in Nederland. Daarnaast roepen wij anderen op om ons te sponsoren, dus wilt u ook uw steentje bijdragen? Doneer!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
23-06-2018 | 09:15
03-05-2018 | 10:42