Een doel voor ogen

Ook als bedrijf kun je een belangrijke bijdrage leveren in bewustwording van medewerkers of collega’s. Heel graag zelfs, want ongeacht het aantal uur dat jullie samen blind gaan; met elkaar zamel je meer geld in voor meer onderzoek naar oogziektes. En dat is héél hard nodig!

Er zijn meerdere opties om als bedrijf deel te nemen aan Blind voor 1 Dag.

Doe mee als team

Zoek een teamcaptain, bedenk een leuke uitdaging of neem deel aan een bestaand evenement zoals de Blind Walk of Blind voor 1 Nacht. Schrijf je vervolgens in als team en probeer zoveel mogelijk medewerkers of partners enthousiast te krijgen om mee te doen en haal samen geld op voor onmisbaar oogonderzoek.

Organiseer een evenement

Organiseer jij een zakelijk congres, een workshop of een pubquiz waarbij bewustwording centraal staat én natuurlijk de bijdrage voor wetenschappelijk onderzoek? Bij een evenement zijn mensen sneller geneigd een bepaald bedrag te betalen, omdat ze er ook iets voor terugkrijgen. Kies tijdens de inschrijving voor een evenementenpagina in plaats van een actiepagina. We denken graag met je mee over de uitwerking van jouw evenement. Neem contact met ons op via blindvoor1dag@oogfonds.nl of bel 030-2545711.

Word sponsor

Bijdragen aan wetenschappelijk oogonderzoek, zonder verdere actie behoort ook tot de mogelijkheden. Bij donaties vanaf € 1000,- plaatsen we o.a. het bedrijfslogo op deze website en kijken we graag samen naar aanvullende vormen om aandacht te geven aan de samenwerking.

 

Ja, wij doen mee aan Blind voor 1 Dag