Zet samen met Scribit je ogen in voor iemand anders!

Nog te gaan

van totaal € 1.000 (3%)

Video's kijken is toch niets voor mensen die blind of slechtziend zijn? Zeker wel! Want iedereen wil kunnen meepraten over de laatste grappige viral of bizarre nieuwsvideo.

Scribit is een uniek en innovatief platform waarmee online video's toegankelijk worden gemaakt voor mensen met een visuele beperking. Via Scribit kun jij op Blind voor 1 dag je ogen inzetten voor iemand anders door audiodescriptie toe te voegen aan YouTube video's. Op de website van Scribit staan tutorials die je uitleggen hoe je goed kunt beschrijven wat er in de video's gebeurd.

Ons doel voor Blind voor 1 dag is om zoveel mogelijk video's te voorzien van audiodescriptie, jij kunt ons daarbij helpen! 

Je kunt op Blind voor 1 dag deelnemen aan onze workshop die wordt gegeven bij Visio in Huizen of je kunt deelnemen via de website van Scribit. Bij het deelnemen via de website raden we aan met iemand anders een duo te vormen zodat je samen aan de slag kunt. 

Praktische informatie:

Aanmelden: We horen graag of je samen met ons je wilt inzetten voor een ander. Aanmelden voor het deelnemen aan de workshop of deelname via de website kan via: info@scribit.tv

Benodigd: Ben je in bezit van een laptop of kun je deze lenen? Neem deze mee zodat je hem kunt gebruiken voor de workshop. Wij zullen ook voor een aantal laptops zorgen.

Locatie: Het adres waar de workshop gegeven wordt is: Amersfoortsestraatweg 180, 1272 RR Huizen

Je kunt hier een routebeschrijving lezen: https://www.visio.org/nl-nl/home/adressen/adressen-bestuurs-en-bedrijfsbureaus/route-naar-bedrijfs-bestuursbureau-huizen

Tijd: De workshop in Huizen start om 13:00 en duurt tot 17:00

Kosten: Gratis

 

We zien je graag op 21 juni, je bent van harte welkom!

 

Bekijk alle donateurs
17-04-2019 | 15:15