Promotiepakket

Hieronder vind je verschillende afbeeldingen om jouw deelname aan Blind voor 1 dag te promoten en zo nog meer donaties voor je actie binnen te halen.

Facebook banner en social media afbeelding.

Plaats deze Facebook banner op je Facebook pagina, je LinkedIn of stuur hem via WhatsApp. Zo kunnen al je vrienden en bekenden zien dat je meedoet aan Blind voor 1 dag en bereik je snel veel mogelijke sponsoren.

Poster

Wil je je omgeving laten weten dat je meedoet aan Blind voor 1 dag? En wil je dit niet alleen digitaal doen? Print dan deze poster en hang hem naast de koffieautomaat, in de kleedkamer, in de lift en alle andere plekken die je kunt benken. 

Donatiebox

Wil je een donatiebox plaatsen op de balie bij de receptie, in je winkel of bij de ingang van de kinderopvang? Vraag hem dan aan door een email te sturen naar blindvoor1dag@oogfonds.nl. 

Hulp nodig?

Lukt het niet om een afbeelding te plaatsen of heb je een vraag over het promoten van je actie en het werven van donaties? Vraag ons dan gerust om hulp. Je kunt ons bereiken op blindvoor1dag@oogfonds.nl of bel 030 - 254 57 11 en vraag naar Elianne.

Facebook banner en social media afbeelding Blind voor 1 dag Download
Poster Blind voor 1 dag (voorkant) Download
Poster Blind voor 1 dag (achterkant) Download