SailWise vaart Blind voor 1 dag

SailWise vaart Blind voor 1 dag
Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (540%)

Dit jaar houdt SailWise een exclusieve actie voor Blind voor 1 dag. SailWise is dé aanbieder van actieve watersport voor mensen met een handicap. Zij hebben eigen boten en eigen locaties waar zij activiteiten aan bieden vanuit de filosofie dat watersport en actieve vakanties op het water een ideaal middel zijn om bij te dragen aan de zelfstandigheid en onafhankelijkheid van mensen met een handicap en/of chronische ziekte. Deze activiteiten zijn alleen voor mensen met een handicap, met uitzondering van 21 juni.

Voor Blind voor 1 dag bieden zij een exclusief arrangement aan voor om mensen met 'nomaal' zicht te laten ervaren hoe het is om te varen/zeilen met een visuele beperking. Koninklijke Visio geeft een workshop waarin zij aan de hand van verschillende praktische opdrachten de deelnemers laten ervaren hoe het is om een visuele beperking te hebben. Vervolgens gaat de groep blind zeilen/varen op gevoel met een pontonboot, kajuitboot, klein zeilbootje en duo-kano. Zo er ervaren de deelnemers hoe het is om met/zonder visuele beperking te zeilen/varen. Uiteraard wordt dit alles aangevuld met koffie/thee en lekkers en een lunch.

Dit arrangement wordt aangeboden door SailWise in samenwerking met Koninklijke Visio. Het arrangement wordt afgenomen door een organisatie en is daardoor niet meer te boeken.

Bekijk alle
18-04-2019 | 09:42